2p

SUNTEM AICI CU SCOPUL DE A AJUNGE ÎN TOP

În 2018 am înființat Firebyte Games cu scopul de a crea jocuri prin care să atragem un număr cât mai mare de utilizatori din întreaga lume. Punctele noastre forte sunt cunoașterea amănunțită a tuturor detaliilor produselor dezvoltate dar și concentrarea pe construirea de relații durabile cu partenerii noștri.

Compania investește în gestionarea eficientă a tuturor proceselor și în colectarea și analiza minuțioasă a datelor, pentru a putea răspunde cât mai rapid și flexibil evoluțiilor pieței. În cadrul studioului dezvoltăm jocuri pentru dispozitive mobile, cu adresabilitate la nivel global și disponibile pentru sistemele de operare iOS și Android, și ne place să explorăm jocuri și genuri noi, pentru a putea duce satisfacția utilizatorilor noștri la următorul nivel. Momentan, compania numără 25 de angajați, dar suntem atent preocupați de recrutarea celor mai buni developeri din piață pentru proiectele viitoare. Ne străduim în permanență să păstrăm o atmosferă prietenoasă, proprie unui mic studio de creație, punând la mare preț valorile companiei, care ne ghidează zi de zi. Avem sediul în Cluj-Napoca, un centru IT binecunoscut din regiune, iar transparența, susținerea și deschiderea față de colegi ne diferențiază de restul firmelor de profil.

Am reușit să atragem în cadrul companiei parteneri abili, cu experiență vastă, dovedită de-a lungul timpului în cadrul unor proiecte de succes, și care, în ultimii ani au dezvoltat și lansat nenumarate jocuri care au depășit 100 de milioane de instalări.

NE PROPUNEM SĂ NE PĂSTRĂM ENTUZIASMUL CU CARE AM PORNIT ȘI NE-AM BUCURA SĂ ȘTIM CĂ TE AVEM ALĂTURI ÎN ACEASTĂ CĂLĂTORIE.

Credem că suntem remarcabili – nu doar o spunem dar și muncim din greu la asta. Suntem în întregime dedicați muncii noastre. Fiecare persoană care este alături de noi își poate atinge potențialul maxim, reușind astfel să treacă peste orice provocare, prin etos și o cultură împărtășită.

Viziunea noastră

Dedicare

Oferim servicii remarcabile ce au la bază muncă în echipă, responsabilitatea și inovația. Iar dovada o reprezintă rezultatele.

Satisfacție

Munca în echipă, experiența, responsabilitatea și inovația se reflectă în calitatea rezultatelor noastre iar asta duce automat la satisfacția tuturor celor implicați.

Colaborări

Relația cu partenerii noștri este de importanță esențială și înțelegem că doar o colaborare apropiata poate aduce cele mai bune rezultate.

Model de Afaceri

Compania noastră urmărește 2 direcții principale:

  • Dezvoltarea de jocuri pentru parteneri externi, în acorduri de tip „share revenue”; (acorduri între întreprinderi care asigură acoperirea integrală a costurilor de dezvoltare ale companiei și generează profit adițional prin clauza de „share revenue” după lansarea globală a jocurilor)
  • Dezvoltarea și publicarea de jocuri casual in-house (produse 100% originale, dezvoltate și publicate de către noi)

NE PROPUNEM SĂ NE PĂSTRĂM ENTUZIASMUL CU CARE AM PORNIT ȘI NE-AM BUCURA SĂ ȘTIM CĂ TE AVEM ALĂTURI ÎN ACEASTĂ CĂLĂTORIE.

Echipa

ovidiu

Ovidiu Stegaru

CEO

Cu peste 8 ani de experiență în domeniu, a condus cu succes și la cel mai înalt nivel 3 studiouri din industria dezvoltatoare de jocuri, jocuri care până în prezent au ajuns la peste 100 milioane de utilizatori.

alex

Alexandru Gombos

Product Manager

Responsabil cu partea de creștere și dezvoltare a echipei de Development și cu o experiență de 8 ani pe poziția de Senior Game Developer, este pasionat de cele mai noi tehnologii folosite în numeroasele proiecte ale companiei și pentru diferiți parteneri.

norbert

Norbert Nagy

Art Director

A lucrat în industria filmului cu companii precum Universal Pictures și are 11 ani de experiență ca 2D Artist respectiv 6 ani de experiență de lucru Gameloft, un publisher de top în industria jocurilor.

Elsis-833x1024

Elsis Matei

3D Technical Director

Cu peste 15 ani de experiență în grafica 3D și cea de animație, și 10 ani de experiență la Evozon Game Studio și Amused Sloth, a produs de-a lungul timpului animații de cea mai înaltă calitate pentru jocuri AAA, pe care le deține în portofoliu.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.